Thursday , April 25 2024

Gigi Becali a facut o oferta de nerefuzat pentru a-l aduce la Steaua pe cel mai ravnit forbalist din Liga I

gigi-becali

Gigi Becali e gata să-l ofere definitiv la Pandurii Tg. Jiu pe Mihai Răduţ, pe care l-a cumpărat cu 750.000 de euro în vara lui 2010, şi să achite şi 500.000 de euro pentru transferul lui Dan Nistor.

“Îl voi aduce pe Nistor la Steaua în vară”, a anunţat Gigi Becali imediat după remiza cu Petrolul. Discuţiile între cele două cluburi pentru o eventuală trecere a mijlocaşului în Ghencea au început, iar prima ofertă pe care patronul Stelei o face îl vizează şi pe Mihai Răduţ.

Gigi Becali propune ca Mihai Răduţ să rămînă definitiv la Tg. Jiu şi în plus să achite o sumă de bani, dar nu mai mult de 500.000 de euro. Avînd în vedere că Răduţ a costat 750.000 de euro în vara lui 2010, efortul financiar al Stelei pentru Nistor ar fi de peste un milion de euro şi acesta ar deveni cel mai scump fotbalist luat vreodată de la Pandurii, Chiricheş costînd 800.000 de euro, iar Pintilii 700.000, scrie GSP.

Marin Condescu, preşedintele celor de la Pandurii, nu a oferit încă nici un răspuns Stelei şi pentru că Malaga e şi ea interesată de jucător şi va face o ofertă la finalul lunii mai. În ianuarie, Pandurii l-a vîndut la Stuttgart pe Maxim, un alt fotbalist dorit de Steaua, pentru 1,5 milioane de euro.

6 jucători de la Pandurii au ajuns la Steaua în ultimii 3 ani: Răzvan Stanca, Novak Martinovic, Alex Păcurar, Gabi Matei, Vlad Chiricheş şi Mihai Pintilii.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …