Friday , April 19 2024

Gica Popescu refuza Steaua lui Becali

gica popescu

Gica Popescu refuza sa preia postul de consilier al lui Gigi Becali la Steaua si sa conduca echipa alaturi de colegul sau de celula, Mihai Stoica.

Cel putin asta scriu cei de la SportNews.ro, care spun ca fostul capitan al Romaniei va reveni in fotbal dupa eliberarea din inchisoare, dar la formatia cumnatului sau, Gica Hagi.

Potrivit unor apropiati ai lui Popescu, acesta si-ar fi facut deja un plan pentru perioada urmatoare, cand se asteapta sa iasa din inchisoare.

“Se pregateste de eliberare. Va fi primul din lotul ramas in inchisoare. Se va intampla la sfarsitul lunii septembrie – inceputul lunii octombrie. Nu se duce sa lucreze la Steaua, cum anunta Gigi Becali, mai degraba va lucra la Viitorul, alaturi de Gica Hagi”, au dezvaluit acestia.

Gigi Becali a anuntat saptamana trecuta ca Gica Popescu si Meme Stoica vor conduce Steaua din iarna.

Latifundiarul sustine ca a discutat cu Stoica, iar acesta i-ar fi transmis din inchisoare ca a facut un plan de redresare a clubului alaturi de Popescu.

Cei doi condamnati din “Dosarul Transferurilor” sunt colegi de celula de la data incarcerarii, 4 martie 2014.

Meme si Popescu ar urma sa devina consilierii lui Becali deoarece instanta le-a interzis sa ocupe functii oficiale in fotbal pentru unul si, respectiv, doi ani dupa eliberare.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …