Saturday , April 20 2024

Gica Popescu refuza mancarea de la puscarie

popescu

După Giovani Becali, Gică Popescu refuză şi el mâncarea din penitenciar. Fostul internaţional mănâncă doar ce îi aduce soţia de acasă. Dezvăluirile au fost făcute de tatăl lui Gică Popescu pentru ziarul Ring. Acesta spune că nu e de mirare că fiul său nu se atinge de nimic, deoarece mâncarea de la Rahova este “sub orice critică”.

Gică Popescu a trecut peste perioada de carantină de trei săptămâni la Penitenciarul Rahova. Cel mai probabil, tot aici îşi va ispăşi restul pedepsei. Tatăl său, Constantin Popescu, spune că această perioadă a fost foarte dificilă pentru fiul lui, mai ales că nu poate mânca nimic din ce se servește în penitenciar.

“La Rahova, mâncarea este, într-adevăr, sub orice critică. Fiul meu nu s-a atins de ea. Mănâncă doar ce îi duce soţia lui săptămânal”, a declarat tatăl lui Gică Popescu pentru ziarul Ring.

Fostul internaţional suportă cu stoicism regimul de detenţie şi chiar are puterea să-şi încurajeze părinţii, telefonic.

“Nu am fost în vizită la el, vorbim la telefon. Pentru Gică este foarte importantă motivarea sentinţei, care întârzie să vină. După aceea o să vadă încotro se îndreaptă (…) El ne încurajează, spune să fim puternici ca să poată trece peste asta. Nu se pierde aşa uşor cu firea”, e mai spus tatăl său.

În urma condamnării în dosarul Transferurilor, Gică Popescu are de executat o pedeapsă de 3 ani, o lună şi 10 zile.

 

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …