Friday , December 1 2023

Gica Popescu: Răzvan Lucescu trebuia să înceapă reconstrucţia acum un an şi două luni

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, duminică seară, că selecţionerul Răzvan Lucescu s-a gândit mai mult la rezultate de când este în funcţie şi ar fi trebuit să înceapă reconstrucţia echipei naţionale în urmă cu un an şi două luni.

“Răzvan a mizat de multe ori pe jucători care nu puteau să aducă un plus pentru un proiect de viitor. Cred că aici a greşit, trebuia să înceapă reconstrucţia de acum un an şi două luni. Era şi o presiune fantastică asupra rezultatelor. S-a gândit mai mult la rezultate decât la reconstrucţie”, a spus Popescu la Gsp TV.

Fostul fotbalist a precizat că în opinia sa oferta de prelungire a contractului selecţionerului este o încercare de continuitate pentru un proiect. El a mai spus că naţionala României a jucat împotriva Franţei mai bine decât în meciurile precedente şi a avut o prestaţie foarte bună în apărare.

Popescu este de părere că echipa Franţei a înscris primul gol de sâmbătă în urma unei erori importante de arbitraj. “Am văzut o naţională agresivă, care s-a apărat bine”, a adăugat fostul internaţional.

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, pe Stade de France, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Franţei, într-un meci contând pentru etapa a III-a a grupei D a preliminariilor Campionatului European din 2012.

Vezi si

CSU Suceava rămâne lider cu punctaj maxim în campionatul juniorilor II

CSU Suceava rămâne lider cu punctaj maxim în Campionatul Național de handbal pentru Juniori II. …