Thursday , April 25 2024

Gica Popescu: Răzvan Lucescu trebuia să înceapă reconstrucţia acum un an şi două luni

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, duminică seară, că selecţionerul Răzvan Lucescu s-a gândit mai mult la rezultate de când este în funcţie şi ar fi trebuit să înceapă reconstrucţia echipei naţionale în urmă cu un an şi două luni.

“Răzvan a mizat de multe ori pe jucători care nu puteau să aducă un plus pentru un proiect de viitor. Cred că aici a greşit, trebuia să înceapă reconstrucţia de acum un an şi două luni. Era şi o presiune fantastică asupra rezultatelor. S-a gândit mai mult la rezultate decât la reconstrucţie”, a spus Popescu la Gsp TV.

Fostul fotbalist a precizat că în opinia sa oferta de prelungire a contractului selecţionerului este o încercare de continuitate pentru un proiect. El a mai spus că naţionala României a jucat împotriva Franţei mai bine decât în meciurile precedente şi a avut o prestaţie foarte bună în apărare.

Popescu este de părere că echipa Franţei a înscris primul gol de sâmbătă în urma unei erori importante de arbitraj. “Am văzut o naţională agresivă, care s-a apărat bine”, a adăugat fostul internaţional.

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, pe Stade de France, cu scorul de 2-0 (0-0), de selecţionata Franţei, într-un meci contând pentru etapa a III-a a grupei D a preliminariilor Campionatului European din 2012.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …