Friday , March 29 2024

Gică Popescu, primele declaraţii la ieşirea din ÎNCHISOARE

gica popescu1

Gică Popescu a fost eliberat condiţionat, miercuri, şi a ieşit în jurul orei 17:45 pe poarta Penitenciarului Rahova.

Gică Popescu a vorbit despre persoana cu care și-ar dori să lucreze în fotbal, însă a și amintit faptul că nu va avea acest drept momentan din cauza unei suspendări din viața sportivă.

“Aș vrea să lucrez în fotbal doar cu Gică Hagi, cu nimeni altcineva. Dar știți foarte bine că am o anumită interdicție. Eu eram lângă MM când el a vorbit cu Gigi, dar n-a fost niciodată vorba ca eu să mă duc la Steaua să o ajut. Singura persoană cu care aș vrea să lucrez dacă mi s-ar permite din punct de vedere legal ar fi Gică Hagi. Mi-aș dori asta”, a spus Gică Popescu.

“Acum voi merge să aprind o lumânare la mormântul tatălui, apoi voi sta cu familia pentru că mi-a lipsit. A fost cea mai grea perioadă din viața mea. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la mine în această perioadă. Anul trecut l-am pierdut pe tatăl meu și nu pot spune că am trecut cu bine peste această perioadă. Faptul că am fost sportiv de performanță m-a făcut să trec mai ușor peste această perioadă. Am multe planuri pentru viitor. Mi-a lipsit foarte mult familia. Îmi va fi foarte greu să stau departe de fotbal. Va trebui să văd până la ce nivel am voie să stau în fotbal. Voi merge în instanță să fiu lămurit cu privire la acest lucru”, a mai spus Gică Popescu.

 

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …