Tuesday , October 4 2022

Gică Popescu, invitatul special al Cupei “Moş Crăciun” de la Suceava

Gica Popescu

Fostul internaţional român va ajunge sâmbătă la Suceava, iar duminică va oficia festivitatea de premiere a competiţiei.  “Este o onoare pentru noi că un jucător de talia lui Gică Popescu va fi prezent la Cupa Moş Crăciun. Venirea lui ne obligă să organizăm o competiţie ca la carte”, a precizat promotorul Cupei “Moş Crăciun”, Ciprian Anton. Duminică, Gică Popescu va susţine o conferinţă de presă în care va vorbi şi despre candidatura sa la funcţia de preşedinte al FRF

Gică Popescu este invitatul special al ediţiei din acest an a Cupei “Moş Crăciun”. Fostul căpitan al echipei naţionale va ajunge în cursul zilei de sâmbătă la Suceava, iar duminică va oficia festivitatea de premiere, urmând să înmâneze premiile princhindeilor câştigători.
Ciprian Anton, promotorul Cupei “Moş Crăciun” speră ca Gică Popescu să rămână impresionat de organizarea competiţiei. “Este o onoare pentru noi că un jucător de talia lui Gică Popescu va fi prezent la Cupa Moş Crăciun. Venirea lui la Suceava ne obligă să organizăm o competiţie ca la carte. Ne bucură că, după Gică Hagi, am reuşit să aducem la Suceava un alt nume mare al fotbalul românesc. Sper să rămână plăcut impresionat de ce găseşte aici”, a spus Anton.
Gică Popescu va avea un program foarte încărcat în cele două zile pe care le va petrece la Suceava. Astfel, pe lângă jocurile copiilor şi festivitatea de premiere, fostul căpitan al Barcelonei va participa sâmbătă seară la banchetul oficial organizat cu ocazia Cupei “Moş Crăciun”, iar duminică dimineaţă va susţine o conferinţa de presă.
Fostul internaţional va profita de vizita în nordul Moldovei pentru a-i convinge pe oficialii cluburilor din Suceava să-i acorde votul la viitoarele alegeri pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal.
Pe lângă Gică Popescu, la alegerile pentru şefia FRF, ce vor avea loc pe 5 martie 2014, şi-au mai anunţat candidatura până acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu şi fostul fotbalist Marcel Puşcaş. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

CSU din Suceava s-a impus la zece goluri în meciul cu CSM Odorhei

Echipa antrenată de Petru Ghervan a câștigat sâmbătă, în fața harghitenilor, cu scorul de 40-30 …