Tuesday , August 16 2022

Gică Popescu, ELIBERAT pentru doua zile in mare secret

gica-popescu

Gica Popescu a fost eliberat vineri, in mare secret, de la Penitenciarul Rahova. Fostul capitan al echipei nationale a primit o permisie de doua zile pentru buna purtare.

Gica Popescu a fost asteptat la iesirea de la Rahova de sotia lui, Luminita, si de un prieten de familie. Surse din preajma fostului mare fotbalist sustin ca reintalnirea dintre Gica Popescu si sotia lui a fost extrem de emotionanta.

“Vineri, Gica a primit vestea ca va fi lasat acasa, ca sa fie alaturi de cei dragi timp de doua zile! Permisia i-a fost acordata pentru buna purtare si i-a provocat o mare bucurie sotiei lui, care a stat la poarta inchisorii, cu ochii in lacrimi, timp de o ora ca sa il astepte sa iasa. Totul s-a petrecut in cursul serii, pentru a evita ca informatia sa transpire in presa, iar Popescu sa nu fie asaltat de curiosi la curtea casei sale. In orele in care a stat impreuna cu Luminita si copiii sai, Gica a incercat sa isi mascheze tristetea si i-a asigurat pe toti ca va iesi din inchisoare cat mai curand”, a spus un apropiat de-al jucatorului pentru WOWbiz.ro.

Gica Popescu a fost condamnat, pe 4 martie, la trei ani, o lună şi 10 zile de inchisoare cu executare in “Dosarul transferurilor”.

 

 

Vezi si

David Popovici a câștigat aurul și la 200 metri liber la Europenele de la Roma

David Popovici a câștigat cursa de 200 metri liber la Campionatele Europene de natație de …