Tuesday , June 18 2024

Gica Popescu, eliberat din inchisoare – decizie definitiva

gica popescu

Fostul mare fotbalist roman Gica Popescu va fi eliberat in scurt timp din inchisoare, dupa ce Tribunalul Ilfov a respins contestatia facuta de procurorii DNA la o decizie similara luata anterior de Judecatoria Sectorului 4.

Gica Popescu va parasi astfel inchisoarea dupa ce a ispasit un an si opt luni de pedeapsa in Dosarul Transferurilor, conform Digi Sport.

Magistratii au luat hotararea de a-l elibera deoarece pe perioada detentiei a avut un comportament ireprosabil, a muncit si a scris carti.

Initial, Judecatoria Sectorului 4 a admis cererea de eliberare conditionata in data de 5 octombrie, dar procurorii DNA au depus o contestatie.

Gica Popescu a fost condamnat, pe 4 martie 2014, la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare pentru evaziune fiscala si spalare de bani in Dosarul Transferilor.

Fostul mare fotbalist are deja doua oferte de a lucra la Steaua si Viitorul, insa este putin probabil sa accepte vreuna in perioada urmatoare.

George Copos si Jean Padureanu sunt ceilalti doi condamnati din acest dosar ce au iesit deja din inchisoare, iar urmatorul pe lista este Giovani Becali, care ar putea fi eliberat la finalul acestui an.

Vezi si

Mbappe s-a ales cu fractură nazală în meciul cu Austria, dar nu va fi operat

Kylian Mbappe, căpitanul selecţionatei Franţei, a suferit o fractură nazală în cursul meciului câştigat la …

error: