Friday , March 29 2024

Gica Popescu, acuzat de fals si uz de fals

Gică Popescu este acuzat de către Ioan Neculaie, patronul lui FC Braşov, de fals şi uz de fals, pe numele fostului căpitan al echipei naţionale fiind depusă o plângere penală.

Ioan Neculaie a comentat posibilitatea ca FC Braşov să primească o sancţiune de două puncte din cauza neplăţii sumei de transfer pentru Sabrin Sburlea, transferat de la Şcoala de Fotbal Gică Popescu.

“Sburlea nu mai era jucătorul Şcolii de Fotnal Gică Popescu pentru că această şcoală a fost dezafiliată. Au încercat să-l semneze pe academia lui Gică Popescu de la Târgovişte, dar el semnase deja cu FC Braşov. Am făcut plângere penală, sper ca poliţiştii să-şi facă treaba împotriva uzului de acte false făcut de Gică Popescu”, a declarat Ioan Neculaie la DigiSport.

Gică Popescu cere 200.000 de euro din transferul lui Sburlea la Rapid, dar Ioan Neculaie susţine că fostul internaţional nu trebuie să primească nici un ban şi l-a acuzat pe acesta că a influenţat comsiile federale.

“E o datorie inventată de Gică Popescu şi se pare că a avut priză, dar nu ştiu de ce. Comisiile nu au fost duse în eroare, ci influenţate de Gică Popescu”, a mai spus Ioan Neculaie.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …