Wednesday , April 24 2024

Gest impresionant făcut de Nadia Comaneci

nadia

Nadia Comaneci, alaturi de americanul Mark Spitz, castigator a sapte medalii de aur la Olimpiada de la Munchen in 1972, in proba de inot, si Edwin Moses, cel mai bun alergator din istoria probei de 400 m garduri, au facut un gest emotionant care face inconjurul lumii.

Cele trei legende ale sportului mondial, aflate la Kuala Lumpur in Malaezia, unde vor participa la acordarea Premiilor Academiei Laureus pe 2014, s-au rugat pentru pasagerii si echipajul avionului companiei Malaysian Airlines, disparut pe data de 8 martie, cu 239 de calatori la bord, scrie ziare.com.

Cei trei s-au deplasat la Zidul Aviatiei situat in fata Pavilionului, unul dintre principalele centre comerciale din capitala malaeziana, din apropierea celebrelor turnuri Petronas. Aici, intr-o ceremonie simpla fostii mari sportivi s-au rugat pentru cei disparuti, aceasta actiune avand loc cu putine ore inainte de comunicatul companiei aeriene care confirma ca toti ocupantii navei sunt morti.

Nadia Comaneci face parte, alaturi de un alt sportiv roman celebru, tenismenul Ilie Nastase, dintre cei 46 de membri ai Academiei Laureus, care acorda, incepand cu anul 2000, echivalentul Oscarului in sport.

 

 

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …