Thursday , April 25 2024

Gest IMPRESIONANT făcut de GICĂ HAGI la BUDAPESTA

Gică Hagi a dus o coroană cu flori, vineri, la mormântul lui Ferenc Puskas, care este îngropat în subsolul celei mai mari biserici din Ungaria. “În memoria marelui Puskas. Stimă şi respect! Gheorghe Hagi”, era scris pe coroana depusă de fostul fotbalist român.
Gică Hagi a mers la Academia de fotbal care îi poartă numele celui mai mare fotbalist maghiar. A ascultat liniştit toate explicaţiile ghidului şi a intervenit doar când a găsit similarităţi cu academii pe care le-a văzut la Real Madrid sau Barcelona, scrie ProSport.

Academia Ferenc Puskas a costat până acum aproximativ 23 de milioane de euro, iar majoritatea banilor au venit din bugetul statului.

Ceea ce au realizat maghiarii la 40 de kilometri de capitala ţării este de-a dreptul impresionat, modelul fiind unul occidental. Şcoală, terenuri de joc, muzeu, locuri de recreere, capelă, cabinet medical privat şi cei mai buni oameni din ţară, care se ocupă ca viitorul fotbalistic al Ungariei să crească sănătos. Real Madrid a încheiat un acord de colaborare cu cei care manageriază baza după ce au văzut seriozitatea cu care s-au mişcat lucrurile.

“Ei se dezvoltă aşa cum trebuie. Au mai multe terenuri şi mi se pare că devine o Academie importantă. Se investeşte puternic şi sunt susţinuţi de domnul prim-ministru al Ungariei”, a spus Hagi.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …