Thursday , April 25 2024

Gest deosebit facut de jucatorii Stelei

Steaua a ales să joace şi în Liga I cu numele Fundaţiei Mihai Neşu pe tricouri. Până acum, jucătorii grupării din Ghencea au promovat fundaţia doar în cupele europene. În lipsa unui sponsor pe piept, steliştii au ales să poarte aceste tricouri şi în campionat, în semn de respect pentru Mihaiţă Neşu.

Prima partidă a fost cea cu FC Vaslui, de duminică, scor 1-0. Steaua nu mai are un sponsor oficial de aproape trei ani, când a întrerupt colaborarea cu Sportingbet după numai un sezon.

Preluarea Stelei de către Gigi Becali a fost începutul întreruperii colaborării dintre club şi sponsorii importanţi care activau în fotbal. După ce, de-a lungul anilor de după Revoluţie, pe tricourile Stelei au fost înscrise nume de companii precum Castrol, Philips, Bancorex, Dialog sau BCR, de la venirea lui Gigi Becali lista s-a subţiat. Astfel, doar Citibank (1,5 milioane euro pe sezon) a colaborat mai mult de un an cu Steaua, în timp ce RAFO (1 milion euro) şi Sportingbet (750.000 euro) au întrerupt colaborarea după un sezon, scrie ProSport.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …