Tuesday , April 23 2024

Germania a invins Ucraina cu 2-0, in cel mai frumos meci de la EURO de pana acum

germania-ucraina

Germania a invins Ucraina cu 2-0 in ultimul meci al primei etape a grupei C de la EURO 2016, intr-o partida desfasurata pe stadionul din Lille, duminica seara.

Golurile partidei au fost reusite de Mustafi in minutul 19 si de Schweinsteiger in minutul 91.

Germania a inceput bine jocul de la Lille, cu un gol splendid marcat de Mustafi in minutul 19. Jucatorul cu origini albaneze a fost servit perfect de o centrare semnata Toni Kroos, marcand primul sau gol la nationala Germaniei.

Ucraina nu a fost insa daramata de acest gol, pe plan mental si a dominat total finalul de prim mitan. Ocaziile semnate de Konoplyanka, al carui lob a fost salvat de pe linia portii de Boateng si apoi Khacheridi, au semanat panica in tabara lui Neuer, care a fost ocupat mult timp in primele 45 de minute.

Partea secunda a fost parca mai linistita, cu mai putine ocazii de gol, cele mai multe fiind ale nemtilor, care s-au incapatanat sa se desprinda pe tabela.

Si asta s-a intamplat doar pe final, dupa intrarea lui Schweinsteiger, care a marcat al doilea gol al serii, dupa un contraatac superb.

A fost primul meci de la EURO 2016, care s-a terminat cu o diferenta de scor de 2 goluri. Germania devine lidera grupei C, avand un gol mai mult marcat peste Polonia, care a invins Irlanda de Nord cu 1-0.

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …

One comment

  1. era bun si un egal