Tuesday , April 23 2024

George Copos a scapat de sporul de pedeapsa de 6 luni de inchisoare

copos

Fostul finanţator al Rapidului, George Copos, a primit joi o veste bună din partea judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti. El va executa patru ani de închisoare, după ce Tribunalul Bucureşti i-a înlăturat definitiv sporul de şase luni.

George Copos, fostul patron al Rapidului, a scăpat de pericolul de a-i fi aplicat un spor de şase luni la pedeapsa cu închisoarea.

Tribunalul Bucureşti i-a admis contestaţia şi a dispus astfel să nu-i fie aplicat sporul, în urma contopirii condamnărilor primite în Dosarul Loteria I şi Dosarul Transferurilor. Astfel, George Copos va rămâne cu pedeapsa de patru ani cu executare.

Decizia de aplicarea a sporului de şase luni a fost luată pe 22 decembrie, de magistratul de la Judecătoria Sectorului 5.

George Copos a fost condamnat definitiv, pe 25 august 2014, la 4 ani de închisoare în dosarul Loteria I, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti. Instanţa a respins apelul lui George Copos şi a menţinut hotărârea dată în ianuarie 2013 de Judecătoria Sectorului 2, care a pronunţat aceeaşi sentinţa pentru evaziune fiscală.

George Copos, fostul acţionar majoritar al FC Rapid, a mai fost condamnat, în luna martie, la 3 ani şi 8 luni de închisoare, în Dosarul Transferurilor.

 

 

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …