Thursday , July 25 2024

Geamurile autocarului Stelei au fost sparte, iar un suporter a fost bătut

Geamurile autocarului în care se deplasa echipa Stelei pentru partida cu Dinamo din etapa a XI-a a Ligii I au fost sparte, duminică, la intersecţia dintre străzile Barbu Văcărescu şi Ştefan cel Mare, informează www.prosport.ro.

Autocarul este prevăzut cu geamuri duble, doar partea exterioară suferind daune seriose. Pietrele aruncate de suporteri au lovit partea autocarului în care se afla staful Stelei, conform prosport.ro.

Incidentele vin după ce un suporter al echipei din Ghencea a fost bătut cu bestialitate într-un restaurant de lângă stadionul Dinamo. Stelistul a fost lăsat într-o baltă de sânge, fiind transportat la spital în stare foarte gravă.

Unul dintre liderii galeriei echipei Dinamo Bucureşti, Elias Bucurică, a fost reţinut de Jandarmerie, în urma unei altercaţii care a avut loc pe strada Barbu Văcărescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru.

“Elias Bucurică, unul dintre liderii galeriei echipei Dinamo, a fost reţinut de către Jandarmerie şi va fi condus la o secţie de Poliţie unde va fi audiat în urma unei altercaţii care a avut loc pe strada Barbu Văcărescu între două facţiuni ale galeriei dinamoviste. Elias Bucurică avea interdicţie de a intra pe stadion, dar a fost reţinut pentru incidentul petrecut în afara arenei”, a spus Militaru.

Vezi si

Irina Begu, Jaqueline Cristian și Ana Bogdan, adversare de coșmar în primul tur: Swiatek, Rybakina, Paolini

Irina Begu, Jaqueline Cristian și Ana Bogdan și-au aflat adversarele de la Jocurile Olimpice de …