Thursday , March 28 2024

Gaz Metan a invins FCM Târgu Mureş şi a depasit Steaua în clasament

Iordanianul Bawab a inscris de doua ori pentru Medias

FCM Târgu Mureş, echipa pentru care DNA a pus din nou pe jar fotbalul românesc, a fost “ajutată” de arbitrii să piardă cu Gaz Metan Mediaş. A primit gol din ofsaid, a jucat în inferioritate numerică, iar arbitrul i-a refuzat și un penalty clar formaţiei mureșene. În semn de protest față de acuzele la adresa echipei sale, Ioan Ovidiu Sabău a demisionat.

Medieşenii au obţinut cea de-a patra victorie a sezonului, din opt meciuri disputate, graţie dublei reuşite de iordanianul Thaer Fayed Bawab, ambele goluri fiind înscrise în prima repriză. Golurile au fost marcate de Bawab ‘6, ’39 pentru Gaz Metan Mediaş, respectiv Sergiu Buş pentru FCM Târgu Mureş.

Gazdele au început în forţă, iar Bawab a deschis repede scorul, in minutul 6, dupa o pasă excelentă a lui Markovici. Fostul jucator antrenat la Barca şi Real Madrid a preluat în careu şi l-a lobat elegant pe portarul Albuţ. Echipa lui Sabău a încercat în zadar să-şi apere imaginea. Subotici a ratat singur cu poarta goală, apoi, culmea ironiei, arbitrul le-a refuzat un penalty clar. Mai mult, Bawab a înscris din nou, dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. Imediat după pauză, Pădurețu i-a lăsat pe mureșeni în inferioritate numerică și părea că zarurile au fost aruncate.

Gazdele s-au jucat cu ocaziile, lui Bawab nu i-au mai ieșit scărițele, iar relaxarea putea să-i coste un punct. Sergiu Buș a reușit să marcheze golul de onoare în primul minut al prelungirilor, pentru ca Bumba să treacă în ultimele secunde pe lângă golul egalizator. După câteva minute, Sabău avea să-și anunțe demisia pe care o avea probabil pregătită indiferent de rezultat.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …