Tuesday , April 23 2024

Galca face valuri in presa spaniola dupa debutul perfect pe banca celor de la Espanyol

Costel Galca face valuri in presa spaniola dupa primul sau meci ca antrenor al lui Espanyol Barcelona.

galca

Desi a ajuns la echipa de numai doua zile, tehnicianul roman a reusit sa ii impresioneze pe iberici, care ii admira curajul de a face mai multe schimbari in echipa.

“Antrenorul roman si-a ales lotul dupa numai doua antrenamente la Espanyol. Sapte jucatori au ramas in afara planurilor sale, dintre acestia doar unul fiind accidentat”, scriu cei de la Sport.

De cealalta parte, Mundo Deportivo remarca faptul ca fostul “principal” al Stelei a schimbat fata echipei intr-o perioada extrem de scurta.

“Propunerea debutantului Galca a fost un joc rapid, din prima atingere, iar jucatorii au parut ca se bucura de meci. Constantin Galca a adus un alt aer echipei.”

Madrilenii de la As sesizeaza si ei curajul lui Galca de a opera mai multe modificari la Espanyol, acestea avand efectul asteptat.

“Echipa de start a romanului nu a fost una obisnuita, ceea ce arata ca avem in fata un tip ce are propriile convingeri puternice despre jocul de fotbal.”

Costel Galca a debutat pe banca lui Espanyol Barcelona la doar 24 de ore de la semnarea contractului.

Marti seara, noua echipa a lui Galca s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Regelui Spaniei, dupa ce a castigat cu scorul de 2-1 meciul cu Levante.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …