Tuesday , November 28 2023

Galatasaray a amânat luarea unei decizii în privinţa lui Hagi

Conducerea clubului Galatasaray a amânat luarea unei decizii în privinţa tehnicianului Gheorghe Hagi pentru după Adunarea Generală din data de 27 martie, informează cotidianul Milliyet.

“Operaţiunea s-a amânat “, a titrat jurnalul turc, care menţionează că oficialii de la Galatasaray intenţionau, în cazul eliminării din Cupa Turciei, să îl demită pe Hagi şi să îl numească antrenor interimar până la finalul sezonului pe secundul românului, Tugay Kerimoglu. Milliyet menţionează că preşedintele Adnan Polat şi ceilalţi oficiali au amânat luarea unei decizii deoarece sunt de părere că Galatasaray a ratat accederea în semifinalele Cupei Turciei din cauza unei mari neşanse.

Milliyet notează că Polat l-ar putea contacta după AG pe fostul selecţioner al Turciei, Fatih Terim, iar dacă acesta va accepta să preia conducerea tehnică din sezonul viitor, echipa va fi pregătită în continuare, până la sfârşitul acestui campionat, de Hagi şi Kerimoglu.

Cotidianul Hurriyet scrie, sub titlul “Perioada Hagi se încheie”, că deşi tehnicianul român mai are contract pe un an, conducerea clubului Galatasaray va renunţa la serviciile sale. Hurriyet menţionează că oficialii turci urmează să hotărască dacă renunţă la Hagi imediat sau la finalul sezonului.

“Hagi final!”, a titrat şi jurnalul Takvim, care notează că tehnicianul român ar putea fi demis în orice clipă, la fel ca şi directorul sportiv Adnan Sezgin.

Cotidianul Vatan scrie că deşi suporterii se aşteptau ca preşedintele Adnan Polat să demisioneze după eliminarea din Cupa Turciei, acesta nu va renunţa la funcţia sa, ci la serviciile lui Hagi şi Sezgin. După meciul cu Gaziantepspor, scor 0-0, atât Hagi cât şi Sezgin au spus că nu demisionează.

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluează Bogdan Stancu, a ratat, miercuri, calificarea în semifinalele Cupei Turciei , după ce a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu Gaziantepspor, într-un meci din manşa secundă a sferturilor de finală, transmis în direct de Sport.ro.

Vezi si

CSU Suceava a încheiat turul Campionatului Național de tineret pe primul loc

CSU Suceava domină autoritar Seria A a Campionatului Național de Tineret la handbal masculin. Echipa …