Friday , March 29 2024

FRF va evalua două cluburi sucevene în cadrul unui proiect implementat în premieră în fotbalul românesc

LPS Suceava și Juniorul Suceava se află pe lista celor 107 cluburi de fotbal din România înscrise într-un proces de clasificare a academiilor de copii și juniori 

LPS Suceava și Juniorul Suceava se află pe lista celor 107 cluburi de fotbal din România înscrise într-un proces de clasificare a academiilor de copii și juniori. Acestea vor fi evaluate în cadrul unui proiect implementat în premieră de către Federația Română de Fotbal.

Proiectul a fost configurat cu sprijinul companiei olandeze NMC Bright, care are peste 15 ani de experiență în evaluarea, clasificarea și activitatea de consultanță a academiilor de fotbal europene. Clu­bu­­rile doritoare s-au putut înscrie în procedura de evaluare până pe 15 martie. Printre obiectivele proiectului se numără: creșterea permanentă a nivelului fotbalistic din România prin dezvoltarea asistenței în formare și competiție pentru cei mai tineri jucători; asigurarea standardelor de calitate la nivel de management și sportiv pentru cluburi astfel încât părinții să poată opta pentru cel mai bun cadru adaptat talentului copiilor; îmbunătățirea continuuă a infrastructurii fotbalistice la nivelul cluburilor pentru a furniza jucătorilor și spectatorilor facilități de nivel înalt; consolidarea integrității și creșterea nivelului calitativ al competițiilor de copii și juniori organizate de FRF și fixarea unui reper la nivel de personal tehnic și administrativ, infrastructură, facilități sportive, rezultate și educație pentru academiile din România. (D.C)

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …