Saturday , April 20 2024

FRF pregăteşte “execuţia” lui Lucescu jr. în Comitetul Executiv

Selecţionerul Răzvan Lucescu a fost confirmat în funcţie, dar pe 7 aprilie se va lua în discuţie situaţia la, în cadrul Comitetului Executiv al FRF.

Potrivit ProSport, soarta selecţionerului României a fost deja decisă în urma evoluţiei slabe a naţionalei în partida cu Luxemburg, câştigată totuşi cu 3-1, în preliminariile Euro 2012. Răzvan Lucescu va fi îndepărtat de la cârma naţionalei!

Conducătorii Federaţiei s-au convins deja că rămânerea lui Lucescu junior pe banca tehnică a naţionalei nu mai este oportună şi îi pregătesc “execuţia” prin intermediul membrilor Comitetului Executiv.

Publicaţia citată scrie că în şedinţa din 7 aprilie se va face o analiză la sânge a mandatului lui Răzvan Lucescu, acesta urmând să fie criticat vehement de partizanii lui Mircea Sandu, care la final nu va avea altceva de făcut decât să contabilizeze părerile şi să ia o decizie în funcţie de acestea.

Astfel, Răzvan Lucescu ar urma să-şi încheie mandatul pe banca tehnică a naţionalei României după doi ani, iar în locul său ar putea fi numit Victor Piţurcă sau Cosmin Olăroiu.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …