Tuesday , August 16 2022

Fraţii Becali şi Cristi Borcea, INTERNAŢI de URGENŢĂ în Spitalul Penitenciar Poarta Albă

becali-borcea

Fraţii Becali şi Cristi Borcea au fost internaţi în Spitalul Penitenciar Poarta Albă. Cei doi fraţi au fost mutaţi de urgenţă şi sunt sub supravegherea medicală. Rămâne de văzut, în urma evaluării stării lor de sănătate, de ce a fost nevoie de internare.

Cristi Borcea este deprimat în puşcărie, refuză să mănânce şi a slăbit aproape 7 kilograme în cele nici două săptămâni de când e încarcerat. Penitenciarul nu le prieşte nici fraţilor Becali, care s-ar fi certat dur după gratii.

Cei opt inculpaţi în dosarul transferurilor de fotbalişti – George Copos, Mihai Stoica, Gică Popescu, Ioan Becali, Victor Becali, Cristi Borcea, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu – au fost condamnaţi, pe 4 martie, de Curtea de Apel Bucureşti, la închisoare cu executare.

Închisoarea nu este însă singura problemă a celor 8 condamnaţi. Ei trebuie să plătească acum şi prejudiciul creat prin transferurile ilicite de jucători pe care le-au făcut. Cel mai mult are de plătit Giovani Becali, peste 5 milioane de dolari, urmat de Cristi Borcea şi Victor Becali, fiecare cu peste 2 milioane de dolari.

 

 

Vezi si

Ministrul Sportului, despre absența sa de la sosirea canotorilor de aur în țară: ”N-am fost invitați, nici informați”

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a scris, luni, pe Facebook, că primirea delegaţiei României de la …