Saturday , April 20 2024

Fotomac: Hagi şi-a dat demisia de la Galatasaray

Aventura lui Gică Hagi la Galatasaray s-a terminat. Antrenorul român va pleca după derby-ul cu Fenerbahce, potrivit ziare.com.

“Regele” şi-a dat demisia după meciul pierdut dramatic săptămâna trecută cu Ankaragucu, dar l-a rugat pe preşedintele grupării de pe malul Bosforului, Adnan Polat, să-i permită să mai antreneze echipa şi în derby-ul cu marea rivală Fenerbahce, anunţă Fotomac.

“Am scris deja demisia, dar vreau să mai rămân şi la meciul cu Fenerbahce. După meci, o să plec indiferent de rezultat”, i-a transmis Hagi lui Polat, iar dorinţa lui a fost ascultată.

Sursa citată susţine că Hagi i-a informat şi pe jucători, pe care i-a rugat să câştige derby-ul cu Fenerbahce pentru el.

Gică Hagi a revenit la Galatasaray în toamna anului trecut, însă rezultatele înregistrate de gruparea “cim-bom” au fost dezamăgitoare, iar scandalurile au fost săptămânale.

Galatasaray ocupă locul 11 în clasamentul primei ligi turce de fotbal, la 24 de puncte distanţă de prima clasată, marea rivală Fenerbahce.

Derby-ul dintre Galatasaray şi Fenerbahce, din etapa a 26-a a primei ligi turce de fotbal, va avea loc vineri, de la ora 21:00.

Vezi si

Bucovina Rădăuți rămâne neînvinsă în play-off-ul Ligii a III-a

În etapa a IV-a, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a remizat, scor 0-0, pe terenul …