Tuesday , April 16 2024

FOTO. Messi a dormit cu trofeul Cupei Mondiale la întoarcerea în Argentina. 1 milion de like-uri în mai puțin de o oră

Aproape un milion de ”like-uri” a primit Lionel Messi în mai puțin de o oră și în jur de 165.000 de comentarii pe Facebook la o postare în care spune doar atât: ”Bună dimineața!”. Postarea este însă însoțită de fotografii în care apare dormind alături de trofeul Cupei Mondiale.

”Frate! Dă-le și coechipierilor tăi o șansă, vor și ei”. ”Felicitări campionule!! Transmit felicitările mele fiecărui membru al echipei care v-au însoțit în această călătorie minunată, de asemenea tuturor celor care sărbătoresc Argentina, campioană mondială!!!”. ”Messi, tu ești un artist… Îți mulțumim că ne-ai învățat că viața oferă o a doua șansă. Să te vedem campionule este tot ce ne trebuia noi celor care te iubim… La mulți ani tuturor argentinienilor!!!”. Acestea sunt doare câteva din cele peste 165 de mii de comentarii care însoțesc postarea.

Lionel Messi a doborât și recordul de like-uri pentru o postare a unui sportiv pe Instagram, informează cotidianul belgian Le Soir, citat de Agerpres.

În mai puţin de 24 de ore, peste 43 de milioane de oameni au dat like postării argentinianului care a sărbătorit câştigarea titlului de campion mondial.

Lionel Messi a ridicat duminică singurul trofeu major care lipsea din palmaresul său: Cupa Mondială. La a cincea sa participare la această competiţie, argentinianul şi-a îndeplinit în sfârşit visul, după care a scris pe reţelele de socializare ce simte. „Am visat asta de atâtea ori, am dorit atât de mult încât nu-mi vine să cred…”, a scris Messi pe Instagram.

„Mulţumesc mult familiei mele, tuturor celor care mă susţin şi, de asemenea, tuturor celor care au crezut în noi. Demonstrăm încă o dată că argentinienii, atunci când luptă împreună şi sunt uniţi, sunt capabili să realizeze ce şi-au propus. Meritul aparţine acestui grup, care este deasupra individualităţilor, este forţa tuturor care luptă pentru acelaşi vis care a fost şi visul tuturor argentinienilor… Am făcut-o!!!”, a adăugat el.

Argentina a cucerit al treilea său titlu mondial după ce a învins Franţa cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, duminică seara, în finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, în care scorul a fost egal, 3-3 (2-0, 2-2), la capătul prelungirilor, pe Lusail Stadium din Al Daayen.

Messi, a devenit, duminică, primul fotbalist care câştigă de două ori „Balonul de Aur”, decernat celui mai bun jucător al Cupei Mondiale, după ce a condus echipa sa spre titlul mondial în Qatar. Messi a mai obţinut „Balonul de Aur” în urmă cu opt ani, la ediţia din Brazilia (2014), când Argentina a pierdut finala cu Germania (0-1), după prelungiri.

Leo Messi a încheiat ediţia din Qatar cu şapte goluri marcate, dintre care două în finală. (Agerpres)

 

Vezi si

Jurnaliștii francezi nu-l uită și nu-l iartă pe arbitrul român Istvan Kovacs

UEFA a desemnat, duminică, arbitrul partidei din manșa retur a sferturilor de finală ale Ligii …