Friday , April 19 2024

Fotbalistul Gabriel Tamaş a fost condamnat la opt luni cu suspendare

gabi-tamas

Internaţionalul român Gabi Tamaş a fost condamnat la opt luni cu suspedare, în urma unui scandal în care a fost implicat în luna mai a anului trecut.

În mai 2013, Gabi Tamaş a spart uşa unui bloc şi a fost dus la Poliţie cu cătuşe, după ce a făcut un scandal monstru, într-un bloc Sectorul 1 al Capitalei, după ce a ieşit dintr-un club.

În timpul procesului, un martor, locatar al scării unde Tamaş a provocat scandalul, le-a relatat judecătorilor că l-a văzut pe Tamas în stare avansată de ebrietate, după sosirea echipajului de poliţie şi că acesta încercat să se opună reţinerii. Mai mult, doi poliţişti au depus plângere pentru agresiune împotriva internaţionalului român.

Potrivit imaginilor din secţia de poliţie, făcute publice în vara acestui an, Tamaş a fost greu de stăpânit de oamenii legii. El şi-a dat tricoul jos, s-a aşezat cu faţă la perete şi apoi pe burtă. În tot acest timp, fundaşul repeta: “Nu sunt boschetar, sunt fotbalist!”.

Miercuri, 24 septembrie, Gabi Tamaş a fost condamnat la opt luni de închisoare, cu suspendare, în scandalul pe care l-a provocat pe 31 mai 2013. Fotbaliszul poate face apel la această decizie a magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 1.

În vârstă de 30 de ani, Tamaş evoluează în Anglia, la Watford, şi a evoluat de 63 pentru naţionala României, înscriind trei goluri.

 

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …