Friday , March 29 2024

Fotbalistii Andrei Margaritescu si Cristi Munteanu, condamnati cu executare

Foştii fotbalişti dinamovişti Andrei Mărgăritescu şi Cristi Munteanu au fost condamnaţi de către magistraţii Tribunalului Bucureşti la trei ani, respectiv, cinci ani de închisoare, într-un dosar legat de înmatricularea unei maşini furate.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs, cei doi fiind acuzaţi de tăinuire.

În luna aprilie a anului 2011, procurorii Parchetului Capitalei au început urmărirea penală pe numele a nouă persoane în cazul unor furturi de maşini de lux, printre cei acuzaţi fiind mijlocaşul dinamovist Andrei Mărgăritescu şi fostul portar al echipei de fotbal Dinamo, Cristi Munteanu.

Procurorii i-au acuzat pe Andrei Mărgăritescu şi pe Cristi Munteanu că sunt “dobânditori de drept ai unei maşini furate”, despre care “aveau în mod clar cunoştinţă că face obiectul unei infracţiunui de furt”, potrivit unor surse judiciare.

Printre cei reţinuţi de procurori în acest caz a fost şi Alexandru Magherescu, patronul Clinicii Medicale “Doris”, fostul proprietar al unui autoturism Audi A8 care figura ca fiind furat în actele poliţiei, folosit de Andrei Mărgăritescu şi de Cristi Munteanu.

Magherescu era acuzat că i-a dat maşina Audi A8, în urmă cu aproximativ doi ani, fostului portar dinamovist Cristi Munteanu, pentru aproximativ 10.000 de euro. Ulterior, omul de afaceri a declarat maşina furată, pentru a încasa asigurarea pe ea.

Surse judiciare mai spuneau că, după ce a ţinut o perioadă maşina Audi A8 luată de la Magherescu, Cristi Munteanu a reuşit, cu complicitatea unora dintre inculpaţii din acest doar, să întocmească acte “în regulă” ale maşinii. La începutul anului 2011, Munteanu i-a vândut maşina colegului său de la Dinamo, Andrei Mărgăritescu.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …