Friday , March 29 2024

Fotbalist de la CFR Cluj, condamnat la 6 luni de inchisoare pentru ca a condus baut

Magistraţii Curţii de Apel Cluj au menţinut condamnarea lui Ioan Hora (24 de ani), mijlocaşul lui CFR Cluj, dispusă de Judecătoria Cluj, la pedeapsa de 6 luni de închisoare cu suspendare condiţionată pe 2 ani, pentru conducere sub influenţa alcoolului pe drumurile publice.

Ioan Hora a scăpat doar de pedeapsa complementară de confiscare a maşinii. În urmă cu doi ani, pe vremea când juca încă la Gloria Bistriţa, după un meci cu CFR disputat la Cluj, Hora a izbit, în dimineaţa următoare, într-o intersecţie centrală, fără să acorde prioritate, un alt autoturism, pe care l-a proiectat în zidul Prefecturii, scrie Libertatea. Tânărul de 24 de ani a refuzat testarea alcoolică, iar analiza sângelului a arătat o concentraţie de 1 g la litru.

Iniţial, fotbalistul le-a declarat poliţiştilor că a băut într-un bar din localitate, dar s-a răzgândit şi apoi a susţinut că s-a întâlnit cu tatăl său, care i-ar fi adus maşina, şi a băut cu el în parcarea aeroportului. Versiunea sa nu a putut fi confirmată de nici un martor.
Persoanele care l-au văzut după accident au declarat că vorbea şi se deplasa cu greutate, dar apărătorul său, avocatul Eugen Iordăchescu a susţinut că era afectat de impactul accidentului.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …