Fostul stelist Claudiu Raducanu, arestat in Mexic

28 octombrie 2014, 18:03

raducanuPublicatia mexicana Proceso anunta ca fostul atacant al Stelei e acuzat de dare de mita, dar si suspectat ca a folosit carduri false.

„Vinerea trecuta, Claudiu Raducanu, fost campion cu Steaua si jucator in Spania, si Gheorghe Claudiu Parara au fost arestati in mall-ul Plaza Las Americas din Cancun”, noteaza sursa citata.

„Asupra lor au fost gasite 60 de carduri, iar cei doi au incercat sa-i mituiasca pe politisti, pentru a le da drumul”, continua publicatia mexicana.

Raducanu si amicul sau asteapta acum ca expertii politiei mexicane sa stabileasca daca au folosit cardurile clonate.

Din primele cercetari, de pe cardurile respective ar fi fost extrasi aproximativ 5.000 de pesos (in jur de 300 de euro).

Claudiu Raducanu (37 de ani) a jucat in cariera sa, printre altele, la Steaua, FC Vaslui, Espanyol si Arminia Bielefeld. In nationala Romaniei a strans doua selectii, in 2003.

Chiar daca a avut contracte importante de-a lungul carierei, Raducanu a ajuns in sapa de lemn dupa ce sotia sa a divortat de el, iar toti banii stransi ‘a avut inspiratia’ de a-i avea in conturile soacrei sale.

Dupa retragerea din activitate a lucrat ca sofer si a mai evoluat pentru gruparea de amatori FC Romania, din Marea Britanie.