Friday , March 29 2024

Fostul presedinte de la Dinamo, Vasile Ianul, în stare critică. Medicii i-au pus un nou diagnostic: gripă tip B cu encefalită

Vasile Ianul, fost preşedinte al cluburilor de fotbal Dinamo Bucureşti şi Politehnica Iaşi, este în continuare în stare critică la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. În urma unor investigaţii amănunţite i s-a pus, însă, un nou diagnostic, după cel de gripă AH1N1, stabilit iniţial.

Vasile Ianul suferă de gripă de tip B cu encefalită, potrivit unui nou diagnostic pus de medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. Starea fostului om de fotbal este în continuare una critică, el fiind internat la Terapie Intensivă, potrivit directorului Spitalului de Boli Infecţioase, Carmen Dorobăţ, informează Mediafax.

Iniţial, Vasile Ianul a fost diagnosticat cu viroză respiratorie, iar pe fondul altor afecţiuni starea sa s-a agravat şi au apărut complicaţii. Fostul preşedinte al lui Dinamo a suferit un atac cerebral şi a intrat în stop cardio-respirator. El a fost internat la Spitalul de Neurochirurgie şi mutat apoi la Institutul de Boli Cardio-Vasculare din Iaşi, înainte de a fi mutat la Spitalul de Boli Infecţioase.

Vasile Ianul a jucat fotbal la Politehnica Iaşi în perioada 1966-1974, iar între 1981 şi 1985 a fost preşedintele clubului. Ulterior el s-a aflat timp de 9 ani la conducerea clubului Dinamo Bucureşti

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …