Friday , April 19 2024

Foști și actuali fotbaliști suceveni se întâlnesc într-un meci caritabil în sala LPS

Evenimentul va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 20.00, în cadrul manifestărilor prilejuite de cea de-a IX-a ediție a Cupei Moș Crăciun. Banii strânși vor fi donați pentru ajutorarea unei fetițe de 4 ani, din Suceava 

AJF - Anton

AJF Suceava organizează sâmbătă, cu începere de la ora 20.00, în sala Liceului cu Program Sportiv un interesant meci demonstrativ la care au fost invitați peste 20 de foști și actuali fotbaliști suceveni.,

Inclus în cadrul manifestărilor celei de-a IX-a ediții a Cupei Moș Crăciun, evenimentul are un scop caritabil, toate fonduri strânse urmând să fie donate pentru ajutorarea Claudiei Mihaela, o fețită în vârstă de 4 ani, din Suceava, care s-a născut cu o malformație cardiacă. La finalul meciului, organizatorii vor scoate la licitație o minge semnată de jucătorii echipei Rapid București și un tricou a fostului internațional Daniel Pancu. De asemenea, în sala LPS vor exista urne, în care spectatorii vor putea dona bani în același scop.

“Sper să vină cât mai multă lume la sală. Cu siguranță va avea ce vedea. E ceva inedit pentru noi”, a precizat Ciprian Anton, promotorul Cupei Moș Crăciun.

Printre participanții la meciul demonstrativ se numără mai multe foste glorii ale fotbalului sucevean precum Radu Cașuba, Victor Gălușcă, Mihăiță Szekely, Dorel Bernard, Laurențiu Berezoschi, Augustin Ivașcă, Alexandru Gheorghe, Ovidiu Ciobanu sau Mihai Guriță, dar și o serie de jucători aflați încă în plină activitate, cum sunt Daniel Bălan, Dorin Semeghin, Marius Onciu, Florin Plămadă, Vlad Hânțescu, Andrei Cerlincă, Alexandru Ivan, Cătălin Strugariu, Alex Buziuc, Florin Logofătu, Daniel Păiuș, Cosmin Tucaliuc sau Alexandru Longher.

Meciul demonstrativ de sâmbătă este organizat împreună cu organizația Salvați Copii și Universitatea “Stefan cel Mare” din Suceava. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …