Friday , March 29 2024

Fost ministru francez: Rafael Nadal a fost prins dopat

nadal

Un fost ministru din cabinetul lui Nicolas Sarkozy sustine ca are informatii precise potrivit carora si ibericul Rafael Nadal a fost prins dopat.

Fostul ministru al Sanatatii si Sportului din Franta, Roselyne Bachelot, a afirmat ca Rafael Nadal a fost suspendat timp de 7 luni pentru dopaj in 2012.

“Stim ca faimoasa accidentare care l-a tinut pe Nadal pe tusa sapte luni este fara niciun dubiu din cauza faptului ca a fost testat pozitiv. Cand vezi un jucator de tenis departe de teren atat de mult timp, de obicei cauza este o testare pozitiva”, a spus Roselyne Bachelot in emisiunea Le Grand 8 de la Canal+, conform As.

Politicianul francez face referire la pauza pe care Nadal a luat-o dupa turneul de la Wimbledon din 2012, cand a fost eliminat in turul doi. Nadal a lipsit atunci sapte luni, invocand o accidentare la genunchi.

Rafael Nadal a fost acuzat de dopaj in Franta inca din 2011, cand fostul jucator Yannick Noah a scris un editorial in care punea succesul sau pe seama practicilor ilegale.

In plus, o emisiune de satira l-a prezentat pe Nadal dand autografe cu seringa.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …