Thursday , April 25 2024

Forestierii debordează de optimism înaintea ultimelor două etape din tur

“Mai sunt două jocuri din tur pe care suntem forțați să le câștigăm pentru a rămâne în plasa liderului. Cu toate că handicapul de șapte puncte este mare, dacă acesta se păstrează la finalul anului, vom mai avea o șansă în retur să ne batem la primul loc”, a declarat antrenorul Petre Grigoraș înaintea meciului de mâine cu Şomuz Fălticeni 

Optimism debordant în vestiarul Fo­restei înaintea ultimelor două etape programate în acest an în Liga a III-a, două etape în care trupa antrenată de Petre Gri­goraș are programate tot atâtea derbyuri locale: mâine, pe Areni, cu Şomuz Fălti­ceni, și sâmbăta viitoare, la Rădăuți.

“Galben-verzii” au o serie de cinci victorii consecutive la activ și vor să termine turul cu un handicap de cel mult șapte puncte față de Aerostar Bacău. “Mai sunt două jocuri în acest an pe care suntem forțați să le câștigăm pentru a rămâne în plasa liderului. Dacă trecem cu bine peste meciurile astea două, în iarnă se va completa și lotul cu jucători peste ni­velul pe care îi avem noi, iar din retur putem vorbi altfel. Cu toate că handicapul de șapte puncte este mare, dacă acesta se păstrează la finalul anului, vom mai avea o șansă în retur să ne batem la primul loc. Dacă distanța se va mări și mai mult, trebuie să ne gândim la altă strategie din iarnă. Deocamdată, noi trebuie să avem un parcurs de regularitate, să câștigăm toate meciurile, iar primul este cel de vineri, cu Şomuz Fălticeni”, a declarat antrenorul Petre Grigoraș.

Drugă: “Vom lupta până la capăt pentru promovare”

Autor a 10 goluri pâ­nă acum, majoritatea din penalty, Dudu Drugă este convins că Foresta va păstra șanse la promo­vare dacă va câștiga ultimele două meciuri din acest an. “Avem șapte puncte de recuperat și vom lupta până la capăt. Încercăm să obținem maximum din aceste două me-ciuri rămase de jucat în acest an, iar din retur sperăm să ne mai întărim puțin și să luptăm în continuare pentru promo­vare. Am început să ne cu­noaștem mai bine și cred că acum formăm un grup mai unit. Poate de asta, în ultimul timp, au venit și rezultatele”, a spus căpitanul Forestei, care nu regretă că a plecat de la Aerostar chiar înaintea acestui sezon.

“Am crezut în proiectul de aici și nu îmi pare rău că am plecat de la Aerostar. Sper să terminăm noi sezonul pe primul loc. Nu mi se pare o diferență foarte mare. Important este obținem noi cât mai multe puncte”, a adăugat Dudu Drugă.

Cerlincă: “Sper să încheiem turul cu o șapte victorii la rând”

La rândul său, Andrei Cerlincă speră ca “galben-verzii” să ajungă la șapte victorii consecutive până la finalul anului. “Sper să încheiem turul cu o șapte victorii la rând. S-au deblocat și salariile, acum nu ne rămâne decât să mulțumim și noi conducerea, astfel încât să ne plătească la zi. Meciurile acestea între echipele din același județ sunt însă cele mai grele”, a adăugat mijlocașul ofensiv al echipei sucevene.

Foresta și Şomuz Fălticeni se întâlnesc mâine, de la ora 14.00, pe stadionul Areni, în cadrul penultimei etapei din turul Ligii a III-a. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …