Thursday , April 25 2024

Foresta, victorie concludentă în fața Ştiinței Miroslava

“Galben-verzii” s-au impus ieri, în amicalul disputat pe terenul LPS din Suceava, cu scorul de 4-0, prin golurile marcate de Terzic, Cimbru, Novacek și Martin

Foresta a obținut a doua și cea mai concludentă victorie de la startul pregătirilor de iarnă, după ce a câștigat în fața celor de la Ştiința Miroslava, cu scorul de 4-0, într-un meci amical disputat ieri pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

Anunțată de ocazia lui Marin, care a nimerit bara, deschiderea scorului a venit în minutul 28, când Filip a trimis o pasă peste apărarea adversă pentru Terzic, iar mijlocașul sârb a înscris cu un șut pe sub portar din interiorul careului.

Fără replică din partea grupării ieșene, proaspăt revenită din cantonament, trupa lui Ivan Gvozdenovic și-a dublat avantajul în debutul reprizei secunde prin juniorul Cimbru, care a marcat cu latul, din fața porții, din centrarea lui Drugă.

Titular în centrul defensivei sucevene, Novacek a urcat în careul advers în minutul 56 și a înscris din pasa lui Cerlincă, la o fază în care mingea a lovit bara înainte de a intra în plasă.

Scorul final, 4-0 în favoarea Forestei, a fost stabilit de Martin, care și-a făcut singur un cadou la aniversarea a 24 de ani, după ce a punctat cu o lovitură de cap din colțul careului mic.

Foresta: Zvoronciuc – Sumanariu, Celeadnic, Novacek, Drugă – Terzic – Cimbru, Filip, Zouaoui, Cerlincă – Marin. În repriza a doua au mai intrat: Gal – Mateciuc, Kanote, Stănescu, Postică, Martin, Knezevic, Sîncelean și Hostiuc.

Acesta a fost al cincilea amical disputat de “galben-verzi” în intersezon, după cele cu CSM Pașcani (9-1), Gloria Buzău (1-2), Aerostar Bacău (0-2) și Sporting Vaslui (1-1).

În continuarea programului de pregătire, Foresta va întâlni sâmbătă, pe terenul din Odobești, divizionara a treia Dacia Unirea Brăila, după care mai are un ultim amical, pe 3 martie, cu juniorii de elită de la FC Botoșani. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Codrin ANTON)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …