Thursday , March 28 2024

Foresta va susține patru meciuri amicale până la reluarea Ligii a III-a

Politehnica Iași, Bucovina Rădăuți, CSM Pașcani și Hușana Huși sunt adversarii pe care îi vor întâlni “galben-verzii” în amicale.

Foresta va disputa patru meciuri amicale până la reluare Ligii a III-a, “galben-verzii” urmând să întâlnească în pregătiri formațiile Politehnica Iași (11 februarie – deplasare), Bucovina Rădăuți (19 februarie – acasă), CSM Pașcani (26 februarie – deplasare) și Hușana Huși (5 martie – deplasare).

Divizionara a treia suceveană a susținut primele partide de verificare în Croația, la Arena Cup, acolo unde a înregistrat trei înfrângeri și o remiză și nu a marcat niciun gol.

0-2 cu NK Sibenik (Croația), 0-1 cu NK Istra (Croația) și 0-0 cu OFK Zarkovo (Serbia), în faza grupelor, și 0-1 cu NK Iskra (Muntenegru), în meciul pentru locurile 7-8, rezultatele înregistrate de “galben-verzi” în turneul de pe malul Adriaticii.

După câteva zile libere, “galben-verzii” revin astăzi la antrenamente, ocazie cu care va fi lămurită și situația antrenorului Ionuț Moșteanu, cel care fost împiedicat de conducerea de pe Areni să facă deplasarea în Croația. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …