Friday , April 26 2024

Foresta va legitima un nigerian și trei camerunezi

Aceștia au toate șansele să se regăsească pe teren la primul meci oficial al “galben-verzilor”, cel de miercuri, cu Dante Botoșani, din Turul II al Cupei României. In total, 14 jucători noi vor fi înregistrați la FRF de către conducerea de pe Areni

Foresta se pregătește să legitimeze 14 jucători noi în perspectiva meciului pe care îl va disputa miercurea viitoare, la Dorohoi, în fața celor de la Dante Botoșani, în Turul II al Cupei României.

Este vorba de nigerianul Agbomoniyi Olawaseun, camerunezii Makongo Karime, Jordan Atouba (foto) și Chinwendu Samson, portarii Alex Tătaru (Rapid București) și Daniel Mihăescu (Unirea Bâscov), fundașii Ionuț Mihăescu (Flacăra Horezu), Alexandru Crap (Ceahlăul Piatra Neamț), Alexandru Arnold (FCSB 2), Mădălin Ciobanu (FCSB 2), mijlocașii Marian Ilie (Juniorul Suceava), Ruslan Chelari (Speranța Nisiporeni) și Iosif Netbai (Şomuz Fălticeni) și atacantul Serghei Trofan (Speranța Nisiporeni).

Din “vechea gardă” vor mai continua pe Areni doar cinci jucători, este vorba de Robert Martin, Ciprian Sumanariu, Vlad Cimbru, Ciprian Hostiuc și Eugen Celeadnic, ultimul fiind la recuperare după o operație suferită la rinichi.

Pe lângă partida oficială de la Dorohoi, Foresta mai are programate, până la startul Ligii a III-a, meciuri amicale cu Ştiința Miroslava (7 august, în deplasare), Ceahlăul Piatra Neamț (14 august) și Şomuz Fălticeni (21 august).

Trupa antrenată de Ionuț Moșteanu este neînvinsă până acum în amicale după 4-2 cu Şomuz Fălticeni, 2-2 cu Ceahlăul și 2-0 cu Oțelul Galați.

Viitorul sezon al Ligii a III-a va debuta pe data de 28 august, componența seriilor și programul meciurilor nefiind încă stabilite de FRF. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …