Saturday , April 20 2024

Foresta va disputa șase meciuri amicale în luna februarie 

Aerostar Bacău, Ceahlăul Piatra Neamț, Somuz Fălticeni și Juniorul Vaslui se numără printre adversarii pe care “galben-verzii” îi vor întâlni  în pauza din această iarnă. Foresta se va reuni luni, într-o formulă restrânsă, fără antrenorul Selim Benachour și fără jucătorii străini

Foresta va disputa șase amicale în perioada de pregătire din aceasta iarnă. Astfel, “galben-verzii” au programat primul test pe 1 februarie, în compania unui adversar care nu a fost stabilit încă, după care vor întâlni Aerostar Bacău (9 februarie), Ceahlăul (13 și 22 februarie), Somuz Fălticeni (16 februarie) și ACS Juniorul Vaslui (20 februarie).

Formația suceveană se va reuni luni, după-amiază, la ora 15.00, la stadionul Areni, într-o formulă restrânsă în care se vor regăsi doar jucătorii localnici și șase juniori sub 20 de ani, chemați de la echipele de Liga a IV-a pentru a suștine probe pe Areni. Antrenorul principal Selim Benachour va ajunge la Suceava luni seară, iar jucătorii străini vor se vor alătura lotului Forestei pe parcursul săptămânii viitoare.

“Galben-verzii” au în acest moment doar 15 fotbaliști, în lot cu tot cu portarul Ionuț Logofătu, în condițiile în care conducerea clubului de pe Areni a renunțat recent la nu mai puțin de 8 jucători: George Niga, Alexandru Cotună, Ion Ghimp, Robert Beldiman, Laurențiu Roman, Claudiu Aioanei,și francezii Fares Djermounde și Ryad Parouty.

Clasată la finalul turului pe locul 6 în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a, Foresta va începe sezonul de primăvară pe data de 2 martie, când va înfrunta pe stadionul Areni formația FC Botoșani II. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …