Monday , April 29 2024

Foresta va disputa miercuri primul amical al pregătirilor de vară. Iar se anunță concretizarea negocierilor cu “un grup de investitori care va prelua clubul”

“Galben-verzii” vor evolua, cu începere de la ora 17.00, pe terenul Gloriei Bistrița. Foresta a pierdut majoritatea jucătorilor cu care a ajuns în ediția precedentă de campionat până în finala barajului de promovare.

Foresta are programat la mijlocul acestei săptămâni primul amical de la startul pregătirilor de vară, “galben-verzii” urmând să joace miercuri, de la ora 17.00, pe terenul Gloriei Bistrița.

Rămasă pe mâna antrenorilor Bogdan Tudoreanu și Vasile Prisacă, gruparea de pe Areni are în acest moment doar 17 jucători în lot, este vorba de Toma Niga, Matei Cuciureanu, Şerban Nițu, Karime Makongo, Vlad Cimbru, Robert Cucoș, Marius Filip, Sebastian Nechita, Samson Chinwendu, Odoh Chika, Marian Ilie, Ianis Smocot, Robert David, Daniel Corniciuc (FCSB), Andrei Buceac (LPS Suceava), Doru Petrariu (LPS Suceava) și Daniel Ghiță (CFR Cluj).

În schimb, gruparea “galben-verde” a pierdut majoritatea jucătorilor cu care a ajuns în ediția precedentă de campionat până în finala barajului de promovare.

Cornel Căinari, Cătălin Grosu și Iosif Netbai au plecat la Bucovina Rădăuți, Ştefan Cană a semnat cu CSM Alexandria, Marian Botezatu s-a transferat la Aerostar Bacău, Vlad Codău a ajuns la Viitorul Darabani, iar Robert Martin a renunțat la activitatea fotbalistică.

“Pe parcursul acestei săptămâni urmează să se concretizeze și negocierile cu noul grup de investitori care va prelua clubul”, a anunțat intempestiv conducerea actuală a Forestei.

Viitorul sezon al Ligii a III-a va debuta pe data de 25 august. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

FCSB e noua campioană a României la fotbal 

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, …