Friday , March 29 2024

Foresta transferă un atacant din Liga I

Conducerea echipei sucevene a anunțat, ieri, că a ajuns la un acord cu Cătălin Vraciu, un atacant în vârstă de 27 de ani care în sezonul de toamnă a făcut parte din lotul celor de la ACS Poli Timișoara. “Galben-verzii” au renunțat la serviciile lui Vlad Bujor 

 Foresta - Vraciu

Foresta a făcut o primă mișcare pe piața de transfe­ruri. Conducerea formației su­cevene a ajuns în aceste zile la o înțelegere cu Cătălin Vraciu, atacantul în vârstă de 27 de ani fiind așteptat să se prezinte luni sub comanda lui Cristian Popovici.

„Ne-am înțeles cu Cătălin Vraciu, jucător pe care îl așteptăm luni, când este programată reunirea lotului, pentru a stabili ultimele detalii și pentru a semna contractul”, a anunțat pre­­șe­dintele Consiliului de Administrație al clubului Foresta, Andrei Ciutac.

Cătălin Vraciu este un jucător pe care antrenorul Cristi Popovici îl cunoaște foarte bine de la SC Bacău, unde în sezonul trecut a fost golgheterul echipei în Liga a II-a, cu 20 de goluri marcate în 31 de meciuri. Ajuns în toamna trecută la Politehnica Timișoara, vârful băcăuan nu a confirmat așteptările, bifând doar cinci prezențe în prima ligă și una în Cupa Ligii. În decursul carierei, Cătălin Vraciu a mai jucat pentru formațiile FCM Bacău, FC Botoșani și Dunărea Galați și este cotat de site-ul transfermarkt.ro la 150.000 de euro.

In schimb, echipa suceveană a renunțat la serviciile atacantului Vlad Bujor. Venit în vara trecută de la FC Botoșani, Bujor a jucat în 18 meciuri pentru Foresta, totalizând însă doar 495 de minute. În acest timp, vârful sătmărean și-a trecut în cont douț goluri, cu CS Balotești și Chindia Târgoviște, și o pasă de gol, în partida cu AFK Miercurea Ciuc din Cupa României. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …