Thursday , April 25 2024

Foresta și Oțelul Galați se întâlnesc astăzi în prima manșă a semifinalelor barajului de promovare

Cele două formații se înfruntă de la ora 18.00, pe stadionul Areni. “Sper să câștigăm primul meci pentru a avea cât mai multe șanse în retur”, a precizat președintele Forestei, Andrei Ciutac. 10 lei este prețul unui bilet de intrare la meciul de azi.

Foresta și Oțelul Galați se întâlnesc astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul Areni, în manșa tur a semifinalelor barajului de promovare în Liga a II-a la fotbal.

Cu victorii pe linie în cele șase meciuri disputate în acest an pe teren propriu, “galben-verzii” speră să ia o opțiune de calificare în finală încă din prima manșă a duelului cu fosta campioana a României. “Privim cu optimism spere această manșă și cred că putem să ieșim învingători și să disputăm finala barajului. Şansele sunt egale. Sper să câștigăm primul meci pentru a avea cât mai multe șanse în retur, sâmbătă, la Galați”, a declarat președintele clubului Foresta, Andrei Ciutac.

Gruparea de pe Areni a scos la vânzare bilete pentru suporteri încă de ieri, la prețul de 10 lei. “Sper să vină cât mai multă lume la stadion. Băieții au nevoie de susținere mai ales că Oțelul va veni cu o galerie consistentă la Suceava. Sperăm ca vremea să ne ajute și să le oferim un spectacol frumos” a spus Ciutac.

Gruparea suceveană nu va putea miza la meciul de astăzi pe juniorul Vlad Cimbru și atacantul Robert Martin, ambii accidentați.

Dorinel Munteanu: “Nu vom lăsa pe sâmbătă, ce putem face miercuri”

De partea cealaltă, antrenorul Oțelului, Dorinel Munteanu, recunoaște că s-ar mulțumi și cu o remiză în meciul tur de pe Areni. “E un joc pe care îl așteptăm de un an de zile. Pentru asta ne-am pregătit. Nu ne va fi ușor pentru că Foresta este o echipă solidă, cu jucători valoroși. Mergem să câștigăm, dar și un rezultat de egalitate ar fi bun, ținând cont că jucăm manșa decisivă în fața propriilor suporteri. Nu vom lăsa însă pe sâmbătă, ce putem face miercuri”, a declarat fostul internațional român.

Meciul dintre Foresta și Oțelul va fi arbitrat de o brigadă din Satu Mare, formată din centralul Marius Omuț, ajutat la cele două tușe de Alexandru Corb și Zsolt Kopriva.

În cealaltă semifinală, CSM Focșani întâlnește de la aceiași oră formația Dante Botoșani. Returul va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …