Thursday , April 18 2024

Foresta și Bucovina Rădăuți se întâlnesc în ultima etapă din acest an

Cele două formații se înfruntă sâmbătă, de la ora 13.00, pe stadionul Areni. Intr-un alt meci al rundei a XV-a din Liga a III-a, Şomuz Fălticeni evoluează pe terenul Ştiinței Miroslava. La meci pot asista doar spectatorii vaccinați.

Foresta primește sâmbătă, cu începere de la ora 13.00, pe stadionul Areni, replica Bucovinei Rădăuți, într-un meci contând pentru ultima etapă programată în acest an în Liga a III-a.

De la aceiași oră, Şomuz Fălticeni are șansa să rămână în calcule pentru calificarea în play-off, cu o victorie la Uricani, împotriva Ştiinței Miroslava.

Conform noilor hotărâri guvernamentale, la aceste meciuri pot participa doar spectatorii vaccinați împotriva SARS-CoV-2.

Programul etapei a XV-a:

CSM Bacău – Ceahlăul Piatra Neamț

Dante Botoșani – Sporting Vaslui

Hușana Huși – CSM Pașcani

Foresta Suceava – Bucovina Rădăuți

Ştiința Miroslava – Şomuz Fălticeni.

În meciurile directe din turul campionatului s-au înregistrat următoarele rezultate: Bucovina Rădăuți – Foresta Suceava 3-1 și Şomuz Fălticeni – Ştiința Miroslava 0-0.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Ultimele bilete la Jocurile Olimpice de la Paris au fost puse azi în vânzare

Ultimele bilete pentru Jocurile Olimpice de vară de la Paris au fost puse în vânzare …