Saturday , April 20 2024

Foresta și-a găsit adversari tari pentru meciurile amicale

Printre echipele pe care „galben-verzii” le vor întâlni în pregătirile de iarnă se numără și divizionarele secunde Gloria Buzău și Aerostar Bacău. Trupa condusă de sârbul Ivan Gvozdenovic se află în vacanță până pe 18 ianuarie, când este programată reunirea lotului

Foresta și-a găsit câțiva adversari tari, printre care și două divizionare secunde, pentru meciurile de verificare pe care le va disputa înainte de startul sezonului de primăvară al Ligii a III-a.

Astfel, după reunirea lotului, programată pe 18 ianuarie, „galben-verzii” își vor testa pe rând forțele cu CSM Pașcani (31 ianuarie), Gloria Buzău (10 februarie), Aerostar Bacău (13 februarie), CSM Focșani (20 februarie), Ştiința Miroslava (24 februarie) și Dacia Unirea Brăila (27 februarie).

„Au rămas câteva date libere, în care ne mai dorim să disputăm alte două-trei amicale. Intenția noastră este să găsim, tot așa, niște adversari din ligile superioare, pentru a vedea la ce nivel suntem în perspectiva barajului de promovare”, a spus președintele Forestei, Andrei Ciutac.

N Străinii sunt așteptați să ajungă mai repede la Suceava

Gruparea de pe Areni a achiziționat doi mijlocași până acum, este vorba de francezul Yanis Zouaoui și de sârbul Darko Terzic, jucători care sunt așteptați să ajungă la Suceava mai devreme decât restul lotului condus de Ivan Gvozdenovic.

„Pe jucătorii străini intenționăm să-i chemăm la Suceava încă din primele zile ale lunii ianuarie, astfel încât să poată efectua perioada de izolare până startul pregătirii”, a anunțat conducerea Forestei.

La capitolul plecări, gruparea suceveană a renunțat la trei jucători, este vorba de mijlocașul Cosmin Rotaru, juniorul Robert Dicu și brazilianul Patrick Da Silva.

Aflată la finalul sezonului de toamnă pe locul 2, la egalitate de puncte cu prima clasată, Foresta va relua campionatul pe 14 martie, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …