Saturday , April 20 2024

Foresta și-a asigurat serviciile fundașului central Andrei Vițelaru

Noua achiziție a echipei sucevene are 69 de prezențe în Liga I, în tricoul Ceahlăului Piatra Neamț, iar ultima oară a evoluat în Liban, pentru Racing Beirut. Pe lista de transferuri a Forestei se mai află doi jucători italieni, aflați la antrenamente pe AreniForesta - Vitelaru

Foresta și-a asigurat serviciile fundașului central Andrei Vițelaru. In vârstă de 33 de ani, noua achiziție a formației sucevene și-a început cariera de jucător la FCM Ceahlăul Piatra Neamț, pentru care a bifat 69 de pre­zențe la nivelul Ligii I, după care a mai jucat pentru FCM Câmpina, CS Buftea, Acade­mi­ca Clinceni și formația libaneză Racing Beirut, pentru care a evoluat în ultimele trei sezoane.

Printre cei aproximativ 25 de jucători care se află în acest moment la antrenamen­tele Forestei se află și doi italieni care au șanse mari să semneze cu gruparea de pe Areni.

Este vorba de Matteo Rigoni, un mij­locaș central în vârstă de 21 de ani, care a ju­cat în sezonul trecut pentru formația fran­­ceză UMS Montelimar, și Matteo Faiola, un atacant în vârstă de 26 de ani format de AS Roma și care anul trecut a evoluat în Liga a II-a din Cehia, la FC Olimpia Praga.

“Galben-verzii” vor încheia perioada de semicantonament cu un meci amical în compania Ceahlăului Piatra Neamț, jocul fiind programat sâmbătă, de la ora 11.00, pe Areni. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …