Thursday , April 25 2024

Foresta și-a asigurat primul loc la finalul anului după victoria de la Darabani

Echipa antrenată de Dorin Goian s-a distanțat la nouă puncte în fruntea clasamentului, după ce a câștigat sâmbătă, pe terenul gazdelor de la Viitorul, cu scorul de 1-0

Foresta și-a asigurat primul loc în clasament la finalul anului, după ce a câștigat sâmbătă, pe terenul celor de la Viitorul Darabani, cu scorul de 1-0, într-un meci din cadrul etapei a XIII-a.

Botezatu a marcat unicul gol al întâlnirii în minutul 4, cu un voleu din marginea careului, după o centrare trimisă de către Filip.

Foresta: Niga – Grosu, Botezatu, Cimbru, Nițu – Makongo, Samson – Netbai, M. Ilie, Filip – Chika. Antrenor: Dorin Goian. Au mai intrat: Muntean, Căinari și Popovici.

Bucovina Rădăuți a rămas pe podium, după ce a remizat la Bucecea, în fața celor de la Dante Botoșani, scor 2-2.

Condusă cu 0-2, după reușitele lui Ababei (‘3) și Forizs (’56), echipa condusă de Ionuț Plămadă a revenit în ultima jumătate de oră a jocului, obținând un punct grație golurilor marcate de Svichi (’61 – penalty) și Ungurianu (’89).

Bucovina: Udeanu – Şpac, Dumitraș, Florescu, Coajă – Leonte, Ungurianu, Stroe – Sahlean, Coroamă, Aftanache. Antrenor: Ionuț Plămadă. Au mai intrat: Plămadă, Svichi, Baciu și Rusu.

Şomuz Fălticeni a rămas la trei puncte de locurile calificabile în play-off, după ce a obținut doar un egal, scor 1-1, în meciul disputat sâmbătă, pe stadionul “Constantin Jamaischi” în fața Ceahlăului Piatra Neamț.

Aflată la primul joc cu Florin Ailenei la șefia băncii tehnice, gruparea fălticeneană a deschis scorul prin Martin (’34), oaspeții egalând prin Mihalache (’68).

Şomuz: Puianu – Alecsandru, Chirilescu, Vitu, Antonesei, Dănilă, Cîrstean, Julei, E. Ciobanu, Savin, Martin. Antrenor: Florin Ailenei. Au mai intrat: R. Ciobanu, Grigoșiță, Bejenar și Pitic.

Rezultatele etapei a XIII-a:

FK Miercurea Ciuc II – Rapid Brodoc: 0-2

CSM Bacău – Ştiința Miroslava: 1-1

Şomuz Fălticeni – Ceahlăul Piatra Neamț: 1-1

Viitorul Darabani – Foresta Suceava: 0-1

Dante Botoșani – Bucovina Rădăuți: 2-2

Runda viitoare, penultima din acest an, programează sâmbătă meciurile Foresta – Şomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți – Viitorul Darabani.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …