Wednesday , April 24 2024

Foresta și-a asigurat prezența în play-off după victoria cu Şomuz Fălticeni

Echipa antrenată de Dorin Goian s-a impus în derbyul local de pe Areni, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Samson (penalty) și Muntean

Foresta și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența în play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a, după ce a câștigat sâmbătă, pe teren propriu, în fața celor de la Şomuz Fălticeni, cu scorul de 2-0, într-un meci din cadrul etapei a XIV-a.

Scăpată fără gol primit la ocazia lui R. Ciobanu, echipa antrenată de Dorin Goian a deschis scorul în derbyul local de pe Areni în minutul 39, dintr-un penalty transformat de Samson și și-a dublat avantajul în minutul 85, prin nou-intratul Muntean, care a marcat cu o lovitură precisă de cap, după o centrare din corner.

Foresta: Niga – Grosu, Botezatu, Cimbru, Nițu – Makongo, Samson – Netbai, M. Ilie, Filip – Chika. Antrenor: Dorin Goian. Au mai intrat: Căinari, Muntean, Tănasă și Mihalciuc.

Şomuz: Puianu – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei – E. Ciobanu, Dănilă, Cîrstean, Bejenar – Savin. R. Ciobanu. Antrenor: Florin Ailenei. Au mai intrat: Julei, Martin, Grigoșiță, Pitic și Cara.

Bucovina Rădăuți a obținut cea mai categorică victorie de la startul actualului sezon

Bucovina Rădăuți și-a consolidat locul pe podium după cea mai categorică victorie de la startul actualului sezon: 4-0, pe teren propriu, în fața formației Viitorul Darabani.

Echipa condusă de Ionuț Plămadă s-a impus în meciul de sâmbătă grație golurilor înscrise de Ungurianu (‘41), Aftanache (’43), Stoian (’63) și Coroamă (’87).

Bucovina: Udeanu – Şpac, Dumitraș, Florescu, Coajă – Leonte, Baciu, Stroe – Ungurianu, Svichi, Aftanache. Antrenor: Ionuț Plămadă. Au mai intrat: Stoian, Coroamă, Ichim, Străjeriu și Cimbru.

Ultima etapă din acest an programează sâmbătă meciurile CSM Bacău – Foresta Suceava și Şomuz Fălticeni – Bucovina Rădăuți.

Rezultatele etapei a XIV-a:

Ştiința Miroslava – FK Miercurea Ciuc II: 1-0

Rapid Brodoc – Dante Botoșani: 1-3

Bucovina Rădăuți – Viitorul Darabani: 4-0

Foresta Suceava – Şomuz Fălticeni: 2-0

Ceahlăul Piatra Neamț – CSM Bacău: 3-5.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Codrin ANTON)

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …