Wednesday , December 7 2022

Foresta se pregăteşte să plece în cantonament cu un lot plin de juniori

Florentin Petre este nevoit să ia mulţi tineri în stagiul de la Poiana Negrii, în condiţiile în care mai are în acest moment la antrenamente doar 12 jucători din vechiul lot. Renquin, Secrier şi Movsisyan sunt singurii stranieri care s-au întors la echipă după vacanţa de iarnă  Fl. Petre

Foresta se pregăteşte să plece astăzi în cantonament la Poiana Negrii cu un lot format în mare măsură din juniori şi jucători sub 21 de ani, în condiţiile în care, dintre stranierii care au evoluat în tur pe Areni s-au mai intors din vacanţă doar trei, este vorba de Renquin, Secrier şi Movsisyan.

Ceilalţi străini, Diallo, Masella, Pappoe, Belevschi, Belkacem şi Boumina nu dau vreun semn că vor mai veni la Suceava, în condiţiile în care n-au mai văzut vreun ban din partea conducerii clubului de mai bine de două luni şi jumătate. Astfel, “galben-verzii” au rămas în momentul de faţă fără nici măcar un fundaş central de meserie în lot.

Florentin Petre se bazează în acest moment doar pe 12 jucă­tori din “garda veche”, este vor­ba de Began, Onofraş, Ren­­quin, Bosânceanu, Dănilă, Stănescu, Secrier, Sumanariu, Cerlincă, Movsisyan, Coroamă şi Matei.

Formaţia suceveană avea programat ieri după-amiază un antrenament la finalul căruia Florentin Petre ar fi trebuit să stabilească şi lista jucătorilor cu care va pleca la munte.

Conform planului iniţial, “galben-verzii” ar trebui să se pregătească la Poiana Negrii până la sfârşitul săptămânii viitoare, după care să revină la Suceava unde, până la reluarea campionatului, au programate patru meciuri amicale în compania formaţiilor Sănătatea Da­rabani (6 februarie), Speranţa Nisiporeni (10 februarie), Sti­inţa Miroslava (14 februarie) şi Aerostar Bacău (17 februarie). (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

Reacția lui Cristiano Ronaldo după victoria Portugaliei cu 6-1 în fața Elveției. Ramos, eroul meciului

Portugalia s-a calificat marți seară în sferturile de finală ale CM după victoria incredibilă, 6-1, …