Thursday , April 25 2024

Foresta se pregătește să-l readucă pe mijlocașul Sebastian Nechita

In prima parte a campionatului Ligii a III-a, Nechita (19 ani) a evoluat la Dante Botoșani, formație pentru care a marcat cinci goluri

Foresta se pregătește să-l readucă la echipă pe Sebastian Nechita, mijlocaș în vârstă de 19 ani, care în prima parte a campionatului Ligii a III-a a evoluat la Dante Botoșani, pentru care a marcat cinci goluri.

Gruparea din Areni are acordul verbal al celor de la FC Botoșani în ceea ce privește împrumutul lui Nechita, jucătorul este și el de acord, așa că există toate premisele ca această mutare să se oficializeze în cel mai scurt timp.

Sebastian Nechita a mai jucat pentru “galben-verzi” în prima jumătate a sezonului 2020-2021. Acesta ar fi al treilea jucător care ar reveni la Foresta în această iarnă, după atacantul Robert Martin, de la Şomuz Fălticeni, și mijlocașul Valentin Hagiu, de la Rapid Brodoc.

Pe de altă parte, formația antrenată de Dorin Goian a reziliat contractul cu mijlocașul Andrei Popovici.

Jucătorii Forestei se vor reuni sub comanda lui Dorin Goian pe data de 23 ianuarie, urmând ca, după perioada de reacomodare la efort, să plece într-un cantonament la Gura Humorului.

Conducerea clubului de pe Areni a perfectat și șase meciuri amicale în compania formațiilor Gloria Bistrița (11 februarie), Şomuz Fălticeni (18 februarie și 1 martie), Aerostar Bacău (22 februarie), Rapid Brodoc (25 februarie) și Bucovina Rădăuți (4 martie).

Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, Foresta Suceava este deja calificată în play-off-ul Seriei I din Liga a III-a.

În ultimele trei etape din sezonul regulat Foresta va juca acasă cu Ceahlăul Piatra Neamț și Ştiința Miroslava și în deplasare cu Bucovina Rădăuți. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …