Monday , May 6 2024

Foresta s-a reunit în efectiv restrâns

Doar 13 jucători au participat la primul antrenament susținut de “galben-verzi” în această vară

Foresta s-a reunit luni după-amiază, pe stadionul Areni, în vederea începerii pregătirilor pentru viitorul sezon al Ligii a III-a.

La primul antrenament din această vară, condus de secunzii Ovidiu Bosancu, Bogdan Tudoreanu și Vasile Prisacă, s-au prezentat doar 13 jucători, este vorba de Cuciureanu, Cimbru, Nițu, Nechita, Filip, Ilie, Mihalciuc, David, Cucoș, Smocot, Corniciuc, plus doi juniori de perspectivă de la LPS.

Niga se va alătura lotului săptămâna viitoare, iar Makongo, Samson și Chika sunt așteptați să întoarcă săptămâna viitoare din Africa.

În schimb, gruparea “galben-verde” a pierdut nu mai puțin de șapte jucători cu care a ajuns în ediția precedentă de campionat până în finala barajului de promovare.

Cornel Căinari, Cătălin Grosu și Iosif Netbai au plecat la Bucovina Rădăuți, Ştefan Cană a semnat cu CSM Alexandria, Marian Botezatu s-a transferat la Aerostar Bacău, Vlad Codău a ajuns la Viitorul Darabani, iar Robert Martin a renunțat la activitatea fotbalistică.

“A fost o reunire ad-hoc, dar sperăm ca lucrurile să intre cât mai repede pe un făgaș normal. Ca în fiecare pauză competițională, apare o situația dificilă la echipă. Ne adunăm foarte greu. Se vorbește de desființare. Acum e la fel” a declarat vicepreședintele demisionar al Forestei, Marian Bordeianu, care a precizat ca în acest moment se fac demersurile pentru schimbarea membrii Consiliului Director, în condițiile în care Ion Lozovan, Andrei Ciutac și Mihai Ungurian sunt dispuși să plece de la echipă fără nicio pretenție financiară.

Noul sezon al Ligii a III-a va debuta pe 25 august. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Bucovina Rădăuți și-a asigurat prezența la barajul de promovare în Liga a II-a

Bucovina Rădăuți și-a asigurat și din punct de vedere matematic prezența la barajul de promovare, …