Friday , April 19 2024

Foresta s-a reunit de formă pe stadionul Areni

Cei 17 jucători prezenți ieri la reunirea “galben-verzilor” au plecat direct la hotel, fără să se antreneze. Conducerea de pe Areni s-a despărțit în această iarnă de atacantul basarabean Serghei Trofan (foto).

Foresta s-a reunit de formă, miercuri, după-amiază, la stadionul Areni, jucătorii prezenți plecând la hotelul echipei, fără să se antreneze.

La apelul antrenorului Ionuț Moșteanu au răspuns 17 jucători, printre care și 3 juniori veniți în probe, este vorba Marius Manole (Dinamo-Auto Tiraspol), Dennis Maihofer (ex. LPS Suceava) și Eduard Galiț (FC Botoșani).

Lotul prezent la reunirea Forestei: C. Mihăescu, Cimbru, Botezatu, Arnold, Ilie, Samson, Netbai, Chika, Martin, I. Mihăescu, Popovici, Crap, Olowaseun, Hostiuc, Manole, Maihofer și Galiț.

Dorobanțu, Chelari și Celeadnic urmau să ajungă aseară la Suceava, în timp ce Makongo este plecat acasă, în Camerun, urmând să facă joncțiunea cu lotul Forestei la jumătatea lunii ianuarie.

Conducerea de pe Areni a anunțat că va rezilia contractul cu atacantul basarabean Serghei Trofan, intrat în digrațiile antrenorului Ionuț Moșteanu.

Pentru “galben-verzi” urmează o scurtă perioadă de acomodare la efort, după care, la sfârșitul acestei săptămâni, vor pleca în cantonament în Croația, acolo unde au programate și patru meciuri amicale cu HNK Sibenic (Croația), NK Istra (Croația), OFK Zarkovo (Serbia) și Lokomotiv Zagreb (Croația).

Calificată matematic în play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a, Foresta va relua campionatul pe data de 12 martie, cu un meci pe terenul vecinilor de la Şomuz Fălticeni. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …