Friday , March 29 2024

Foresta s-a făcut iar de râs, într-un banal amical cu Aerostar Bacău

Echipa suceveană a fost surclasată ieri, pe terenul Aerostarului, cu 1-8 (1-4). Golul de onoare al Forestei a fost marcat de Scânteie, în repriza secundă. “Galben-verzii” intră de astăzi în cantonament la stadionul AreniForesta - Bogdan Tudoreanu_2

Foresta și-a luat cu terenul în cap la Bacău. Echipa suceveană a fost surcla­sată, scor 1-8 (1-4), în amicalul disputat ieri pe terenul divizionarei secunde CS Aerostar.

Scânteie a marcat golul de onoare al “galben-verzilor”, în prima repriză, dintr-o centrare venită de la O. Onofraș.

Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță au avut doar 14 jucători la dispoziție, înce­pând meciul de ieri în urmă­toarea formulă: G. Niga – Onofraș, Mateciuc, Ciutac, Martin – Căpățână, Aioanei, Scântei, Gulei – Artenie, Gru­mezescu. Au mai intrat: Ursachi, Negură plus un junior din Botoșani.

“A fost un amical tare pentru noi, ținând cont că Aerostar începe peste câteva zile campionatul, iar noi abia ne-am adunat de o săptămână. Am vrut însă să ne dăm seama la ce nivel ne aflăm cu actualul lot. Am rezistat până pe finalul primei reprize, când am luat două goluri, apoi… E clar că mai avem nevoie de cinci-șase jucători titulari”, a precizat antrenorul principal al Forestei, Bogdan Tudoreanu. ~ncepând de astăzi, “galben-verzii” vor intra într-un canto­nament de opt zile la stadionul Areni, perioadă în care au programate câte două sedințe de pregătire pe zi.

Foresta va disputa următorul meci amical în data de 4 august, în compania celor de la Ceahlăul Piatra Neamț.  (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …