Thursday , September 29 2022

Foresta s-a distrat în ultimul amical al verii

“Galben-verzii” s-au impus sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața divizionarei a patra Viitorul Verești, cu scorul 8-0, prin golurile marcate de Lungu (3), Aioanei, Samba, Lungu, Artenie, Grumezescu și Paul Mateciuc Amical. Foresta-min

Foresta a arătat o mare poftă de gol în ultimul amical înainte de startul Ligii a III-a. Trupa preluată de francezul Selim Benachour a surclasat sâmbătă, pe stadionul Areni, divizionara a patra ACS Viitorul Verești, cu scorul de 8-0.

Jocul a curs într-un singur sens încă din primele minute, “galben-verzii” fructificând patru ocazii de gol până la pauză prin Aioanei, Samba, Lungu și Artenie. În fața unui adversar modest, depășit din punct de vedere tehnic și fizic, Foresta a mai înscris alte patru goluri în repriza secundă prin Grumezescu, Paul Mateciuc și Lungu (două).

Foresta a început meciul de sâmbătă în următoarea formulă de joc: Cotună – Onofraș, Dulap, Samba, Ghimp – Aioanei, Lungu – Artenie, Faiola, A. Mateciuc – Grumezescu. Pe parcurs a fost rulat întreg lotul de jucători, în ultimul sfert de oră intrând și antrenorul Selim Benachour, care a ținut să-și coordoneze elevii din teren.

Gruparea de pe Areni a încheiat seria meciurilor amicale din această vară cu un bilanț de șase victorii și două înfrângeri: 4-1 cu Siretul Dolhasca, 3-0 cu Ceahlăul Piatra Neamț, 7-2 cu LPS Suceava, 2-1 cu CSM Roman, 3-0 cu Şomuz Fălticeni, 8-0 cu Viitorul Verești, respectiv 1-8 cu Aerostar Bacău și 1-3 cu CSM Pașcani. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

20 de tineri de la Liceul cu Program Sportiv Suceava se alătură proiectului ”Rugby pentru toți”

Aceștia se vor bucura de toate beneficiile celorlalți tineri din program, și anume ateliere de …