Friday , March 29 2024

Foresta s-a distrat în ultimul amical al verii

“Galben-verzii” s-au impus sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața divizionarei a patra Viitorul Verești, cu scorul 8-0, prin golurile marcate de Lungu (3), Aioanei, Samba, Lungu, Artenie, Grumezescu și Paul Mateciuc Amical. Foresta-min

Foresta a arătat o mare poftă de gol în ultimul amical înainte de startul Ligii a III-a. Trupa preluată de francezul Selim Benachour a surclasat sâmbătă, pe stadionul Areni, divizionara a patra ACS Viitorul Verești, cu scorul de 8-0.

Jocul a curs într-un singur sens încă din primele minute, “galben-verzii” fructificând patru ocazii de gol până la pauză prin Aioanei, Samba, Lungu și Artenie. În fața unui adversar modest, depășit din punct de vedere tehnic și fizic, Foresta a mai înscris alte patru goluri în repriza secundă prin Grumezescu, Paul Mateciuc și Lungu (două).

Foresta a început meciul de sâmbătă în următoarea formulă de joc: Cotună – Onofraș, Dulap, Samba, Ghimp – Aioanei, Lungu – Artenie, Faiola, A. Mateciuc – Grumezescu. Pe parcurs a fost rulat întreg lotul de jucători, în ultimul sfert de oră intrând și antrenorul Selim Benachour, care a ținut să-și coordoneze elevii din teren.

Gruparea de pe Areni a încheiat seria meciurilor amicale din această vară cu un bilanț de șase victorii și două înfrângeri: 4-1 cu Siretul Dolhasca, 3-0 cu Ceahlăul Piatra Neamț, 7-2 cu LPS Suceava, 2-1 cu CSM Roman, 3-0 cu Şomuz Fălticeni, 8-0 cu Viitorul Verești, respectiv 1-8 cu Aerostar Bacău și 1-3 cu CSM Pașcani. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …