Thursday , April 18 2024

Foresta s-a desprins în fruntea clasamentului după victoria cu CSM Bacău

“Galben-verzii” s-au impus în meciul de sâmbătă cu scorul de 2-0 și au un avans de cinci puncte în fruntea Seriei I a Ligii a III-a

Foresta s-a desprins la cinci puncte în fruntea clasamentului Seriei I a Ligii a III-a, după ce a câștigat sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața celor de la CSM Bacău, cu scorul de 2-0, într-un meci din cadrul etapei a VI-a.

“Galben-verzii” au jucat fără vlagă într-o primă repriză în care niciuna dintre formații nu și-a creat vreo ocazie clară de gol.

Dorin Goian a mutat inspirat la pauză, iar nou-intratul Chika a fost la originea deschiderii scorului, reușită de Muntean, în minutul 64.

Tânărul atacant al gazdelor a realizat dubla patru minute mai târziu, cu o nouă lovitură de cap, după o centrare a lui Tănasă, introdus la pauză.

Foresta: Niga – Cimbru, Makongo, Botezatu, Grosu – Mihalciuc, Samson – Netbai, Filip, Căinari – Muntean. Antrenor: Dorin Goian. Au mai intrat: Chika, Tănasă, M. Ilie, Cucoș și Mirică.

Şomuz a răsturnat scorul în derbyul județean cu Bucovina

Şomuz Fălticeni a urcat pe loc de play-off, după ce s-a impus sâmbătă, în derbyul județean de la Rădăuți, cu scorul de 2-1.

Bucovina a intrat la pauză în avantaj grație golului marcat de Aftanache (‘32), dar oaspeții au răsturnat scorul în repriza secundă, prin reușitele lui E. Ciobanu (’49) și Julei (’66).

Bucovina: Udeanu – Leonte, Dumitraș, Florescu, Coajă, Aftanache, Baciu, Ungurianu, Şpac, Stroe, Stoian. Antrenor: Ionuț Plămadă. A mai intrat Săhlean, Svichi, Rusu și Coroamă.

Şomuz: Puianu – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Pitic, Grigoșiță, Dănilă, Bejenar, Julei, Savin, R. Martin. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: E. Ciobanu, R. Ciobanu, Cîrstean, Cara și Maganu.

Rezultatele etapei a VI-a:

FK Miercurea Ciuc II – Dante Botoșani: 0-2

Ştiința Miroslava – Ceahlăul Piatra Neamț: 3-1

Foresta Suceava – CSM Bacău: 2-0

Bucovina Rădăuți – Şomuz Fălticeni: 1-2

Rapid Brodoc – Viitorul Darabani: 3-0

Runda viitoare programează meciurile Ceahlăul – Foresta, CSM Bacău – Bucovina și Şomuz – Rapid Brodoc.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …